ІМіП запрошує до співпраці фасилітаторів

Поділіться своєю знахідкою

Інститут миру і порозуміння (ІМіП) розширює свою діалогову діяльність у громадах. Наша мета – підтримати інклюзивне та спільне відновлення, сприяти подоланню наслідків війни та спровокованих ними розділеностей у суспільстві.

У звʼязку із цим запрошуємо фасилітаторів/менторів/експертів із сфери залучення громадськості стати частиною ініціативи з розширення / посилення професійних спільнот які фахово застосовують діалог, як інструмент вирішення конфліктів та побудови порозуміння.

Кого ми шукаємо і для чого: 

Ми хочемо залучити людей, які мають практичний досвід фасилітації, які б хотіли посилити власні професійні компетентності у сфері застосування діалогу, роботи з соціальними конфліктами, темами згуртованості та поляризації. 

Для них буде передбачено навчання, залучення у якості менторів для команд на рівні територіальних громад, безпосередньо супервізійна та інтервезійна підтримка від експертів ІМІП.  Працюючи тривалий час у цій сфері ми бачимо потребу не просто навчання, а навчання з підтримкою і розвитком спільнот. Тому і започатковуємо тривалу ініціативу навчання для професіоналів, які в подальшому можуть забезпечити належну підтримку та фасилітацію як діалогів, так і інших форматів подолання розділеностей, побудови довіри, розвитку стійкості.

Умови роботи:  

  • проєктна зайнятість;
  • проходження тренінгу (-ів)-навчання перед початком роботи (перший тренінг – останній тиждень березня офлайн в Києві);
  • виконання задач, спрямованих на підтримку розробки планів залучення та поліпшення громад в обраних місцевостях, діалогових ініціативних груп та сприяння їхньому розвитку;
  • проведення відібраними експертами тренінгових навчань для представників діалогових груп офлайн (Київ)/онлайн;
  • поїздки у громади протягом тривалості проєкту;
  • робота оплачується згідно навантаженості та залученості.

Географія розташування громад: Вінницька, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернігівська області. 

* зверніть увагу, що перевага надаватиметься кандидатам, які живуть та працюють, або готові до цього у цих областях. Водночас цей критерій не є обов’язковим!

Тривалість залучення: від 6 до 15 місяців залежно від проєкту.

Прийом заявок для участі в конкурсі триватиме до 23:59 15 березня поточного року. Всі зацікавлені особи повинні надіслати свої заявки до зазначеного терміну. 

Після завершення терміну прийому заявок, до 20 березня наша команда зв’яжеться з кандидатами, які успішно пройшли відбір на підставі наданих заявок. Відібрані кандидати відповідатимуть за своїм досвідом роботи та навичками у контексті проєктів, над якими ми ведемо роботу.

Реєстрація для участі за посиланням: форма

*для участі у конкурсі запрошуються фізичні особи та фізичні особи-підприємці, які зареєстровані згідно чинного законодавства, перебувають на єдиному податку 3 групи або загальній системі оподаткування та мають відкритий банківський рахунок. 

Впевнені, що ваші досвід і вміння стануть важливим ресурсом для досягнення спільних цілей! 

Поділіться своєю знахідкою
інститут миру і порозуміння
інститут миру і порозуміння

інститут миру і порозуміння

Статті: 59