ІМІП розробив «Складанку» для вправ Мирної школи

Поділіться своєю знахідкою

Інститут Миру і Порозуміння хоче представити вам наш новий проєкт “Складанка”.Тепер вправи з моделі Мирна Школа стане ще зручніше!

Складанка-це набір карток, кожна з яких має дві сторони. На одній — ілюстрація до вправи, на іншій — її опис, включаючи кількість учасників та необхідні матеріали.

До прикладу картка під назвою “Історія розказана вовком”,мета якої полягає в тому щоб сформувати розуміння впливу упереджень та відсутності інформації на виникнення та розвиток конфлікту.Або ж “Дзеркало”,мета якої розвинути навички емпатії та надання зворотного зв’язку.З іншими варіаціями цих карток ви можете ознайомитися в першій частині.

Картки можна використовувати як окремі інструкції з проведення вправ, так і формувати з них план уроку. Детальніше про те, як Складанка може допомогти у Вашій роботі, читайте в нашій інструкції.

До речі, Складанка може стати в пригоді не лише вчителям, а й іншим учасникам  освітнього процесу та спеціалістам, які надають освітні послуги. З її допомогою можна проводити презентації та інші інформаційні та навчальні заходи з компетенцій Моделі.

Поділіться своєю знахідкою
інститут миру і порозуміння
інститут миру і порозуміння

інститут миру і порозуміння

Статті: 60