Обрано Голову Правління ІМіП

Поділіться своєю любов'ю

Головою Правління ІМіП обрано Альону Горову.

Пані Альона є співзасновницею нашої організації та має понад 20 років професійного досвіду у сфері фасилітації вирішення конфліктів та прийняття рішень, медіації, розвитку інституційного потенціалу організацій та громад.

Серед її професійних досягнень – розроблення та апробація близько 15 моделей впровадження соціальних інновацій та понад 30 методологій навчання дорослих, у тому числі і тренерів (сфера менеджмент конфлікту, менеджмент ГО, моніторинг та оцінка, освіта).

Сьогодні ІМіП – це одна з провідних українських громадських організацій, що реалізує проєкти у сферах відновного та перехідного правосуддя, а також відновних практик у громадах для посилення згуртованості і стійкості. Нашій команді вдалося розробити та успішно впровадити десятки моделей та інструментів спрямованих на побудову свідомого та відповідального суспільства, а також провести тисячі тренінгів та навчань.

“У цей складний час, ми повинні мобілізувати наші зусилля заради досягнення єдиної мети – перемоги України. Тому, ІМіП продовжить працювати над реалізацією існуючих та започаткуванням нових проєктів спрямованих на підвищення спроможності та стійкості українського суспільства. Впровадження будь-яких ініціатив має бути максимально корисним для тих, хто дійсно цього потребує”, – зазначає Альона Горова.

Поділіться своєю любов'ю
інститут миру і порозуміння
інститут миру і порозуміння

інститут миру і порозуміння

Статті: 63