У 2023 році ІМіП відзначає 25-річчя своєї діяльності

Поділіться своєю любов'ю

25 років ми працюємо для України та допомагаємо порозумітися у ситуаціях конфлікту і спільного прийняття рішень.

Протягом цього часу, ІМіП вдалося розробити десятки інструментів спрямованих на побудову свідомого та відповідального суспільства, провести тисячі тренінгів та навчань, створити та впровадити десятки моделей взаємодій в громадах.

“Наша діяльність базується на відновному підході, що спрямований на вирішення конфліктів і виправлення їх наслідків. Такий підхід передбачає побудову довіри та залучення учасників у процес обговорення, прийняття рішення чи розв’язання конфлікту. Це дає можливість сформувати розуміння, досягнути консенсусу стосовно вирішення, розв’язання конфлікту або формування ненасильницького середовища”, – зазначає Голова правління Альона Горова.

Наша команда – це професіонали, що зарекомендували себе в різних країнах світу. Вони працюють з використанням кращих міжнародних практик відновного підходу, а також формують та впроваджують власні інструменти вирішення конфліктів та прийняття рішень у громадах, закладах освіти, організаціях тощо.

Ми адаптували свою роботу до умов воєнного стану. Це дало змогу впроваджувати проєкти, спрямовані на підвищення спроможності суспільства та держави, а також ефективно протистояти викликам спричиненим війною.

Більше про нашу діяльність читайте у повному Звіті нашої роботи за посиланням:

Українська: https://drive.google.com/file/d/1Qu7gTd1eYVHn_e0idvOHBQxbCQYICu9r/view?usp=share_link

Англійська: https://drive.google.com/file/d/16uZhjSx_O3Yjb7Eac26OLpFHyJQ9wdSq/view?usp=share_link

Поділіться своєю любов'ю
інститут миру і порозуміння
інститут миру і порозуміння

інститут миру і порозуміння

Статті: 67