Привітання ІМіП з різдвяними та новорічними святами

Поділіться своєю любов'ю

Інститут миру і порозуміння вітає Вас з новорічними та різдвяними святами!

Ще один рік минає в умовах повномасштабної війни Російської Федерації проти України. Рік стійкості, незламності, сили та терпіння. Цей час навчив нас жити та працювати в нових умовах, пристосовуватися, будувати спочатку та продовжувати працювати на результат. Працювати задля перемоги. 

Разом ми знайшли можливість не лише зберегти послідовність нашої роботи, а й розпочати нові проєкти. Ми спрямували зусилля на побудову сильних відносин з нашими партнерами та отримали неоціненний результат для підтримки українських громадян. Допомога кожного, підтримка та сприяння – неоціненний вклад в майбутнє сильної незалежної України.

Щороку ми з особливим трепетом чекаємо різдвяних та новорічних свят, аби зібратися у родинному колі, поділитися душевним теплом, любов’ю і побажати один одному лише найкращого. Цьогоріч різдвяні свята омиті скорботою, тишею і … надією! Надією на мирне життя. 

Нехай 2024 рік Україна зустрічає впевнено рухаючись уперед до нашої Перемоги. Щиро бажаємо, щоб в новому році закінчилось безкінечне “24 лютого”. Нехай прийдешній рік подарує нам спокій та стійкий мир.

З Різдвом!

З Новим Роком!

Поділіться своєю любов'ю
інститут миру і порозуміння
інститут миру і порозуміння

інститут миру і порозуміння

Статті: 67