Проведено тренінг з фасилітації для учасниць проєкту “ЇЇ ПЕРСПЕКТИВА”

Поділіться своєю любов'ю

Минулого тижня ІМіП було проведено 4-денний тренінг “Фасилітація залучених процесів” для учасниць проєкту “Її Перспектива”, які в майбутньому стануть фасилітаторками команд, сформованих у громадах.

Участь у тренінгу взяли 10 представниць молодіжних центрів із п’яти громад: Фастова, Нововолинська, Черкас, Василькова та Здолбунова.

Тренерками заходу виступили:

Єлизавета Коваль – тренерка проєкту “Мирна школа”, шкільна медіаторка, фасилітаторка, членкиня ГО “Інститут миру і порозуміння”;

Дар’я Бєлінська – фасилітаторка, програмна менеджерка ГО “Інститут миру і порозуміння”.

Під час заходу учасниці:

  • ознайомилися зі стилями поведінки в конфлікті та комунікативними навичками в роботі фасилітатора;
  • навчилися працювати з упередженнями;
  • засвоїли алгоритм вирішення конфліктів;
  • занурилися в процес створення відео;
  • потренувалися знімати свої перші ролики, що розкривають проблеми, з якими зіткнулися молоді жінки ВПО в Україні під час війни.

_____

Проєкт “Її Перспектива”, підтриманий “Глобальним партнерством для запобігання збройним конфліктам” і впроваджується ІМІП за технічної підтримки UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) Women’s Peace & Humanitarian Fund гнучкого і оперативного інструменту фінансування, що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.

Поділіться своєю любов'ю
інститут миру і порозуміння
інститут миру і порозуміння

інститут миру і порозуміння

Статті: 67